Verdikkingsmiddel

Hvis du har synkebesvær, kan fortykningsmiddel være en stor hjælp. Det gør væsker som saft og suppe nemmere at synke – uden at ændre smag eller udseende.

Toon als

Verdikkingsmiddel voor eten en drinken

Als je moeite hebt met slikken, probeer dan het verdikkingsmiddel van Attylet. Het product werkt door de vloeistof in bijvoorbeeld je soep, sap, of vruchtensap te verdikken. Wij hebben twee soorten verdikkingsmiddelen van Attylet, die beide het voordeel hebben dat ze de smaak of het uiterlijk van de vloeistof niet veranderen, maar alleen de consistentie. Het verschil tussen de twee producten is dat Attylet Plus amylaseresistent is, wat betekent dat het zetmeel niet door speeksel wordt afgebroken, waardoor de vloeistof zijn consistentie in de mond behoudt.

Verdikkingsmiddel voor slikproblemen

Verdikkingsmiddelen spelen een cruciale rol in de voeding en verzorging van personen met dysfagie, een aandoening die wordt gekenmerkt door slikproblemen. Personen die lijden aan dysfagie worden geconfronteerd met uitdagingen bij het veilig slikken van voedsel en vloeistof, wat kan leiden tot potentieel ernstige gezondheidsproblemen zoals aspiratie (opname van vloeistof in de longen) en ondervoeding. Verdikkingsmiddelen zijn een grote hulp voor deze groep doordat ze het makkelijker maken om van voedsel en dranken te genieten.

Ons assortiment Atylett-verdikkingsmiddelen verandert de consistentie van vloeistoffen en voedingsmiddelen, zodat het innemen van eten en drinken veiliger wordt en je er zeker van kunt zijn dat je aan je voedingsbehoeften voldoet. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen worden toegepast op zowel koude als warme voedingsmiddelen en vloeistoffen.